Våra tjänster

Ta ditt fastighetsägande till nästa nivå. Vi ser till att saker blir gjorda i rätt tid, på rätt plats, till rätt pris. Genom att lära känna din fastighet på djupet arbetar vi självständigt och effektivt utifrån godkänd budget, omfattning och direktiv, oavsett

storlek på bestånd och typ av fastighet. På så sätt säkrar du driften, skapar en tryggare miljö för dina hyresgäster och skyddar din investering över tid. Det tycker vi är klokt.

Fastighetsservice

Ge din fastighet de allra bästa förutsättningarna för att må bra, både invändigt och utvändigt. Kanske låter du oss ta helhetsansvaret i ett förvaltningsuppdrag? Kanske är du i behov av en översyn av installationerna, att genomföra egenkontroller, optimera fastighetens energianvändning eller få hjälp att sköta grönytorna på gården?

Vi tar hand om stort som smått.

Ekonomisk & administrativ förvaltning

Stora ekonomiska värden ställer höga krav på korrekt redovisning och rapportering. Vi hjälper dig med allt ekonomiskt och administrativt arbete som rör din fastighets skötsel. 

Komplett VVS

Vi tycker om att vara väl förberedda när saker händer, inte minst när det gäller installationer som kräver specialistkunskaper. Men vi tycker också om att jobba med kompetenta och duktiga människor som vet vad de gör. Därför har vi VVS-experter tillgängliga för oss dygnet runt, året om.

8 bra anledningar att anlita oss

1.

Det blir enklare.

Det enda du behöver bestämma är omfattningen av vårt uppdrag. Resten kan du lämna åt oss.

2.

Det blir tryggare.

Inte bara för dig som fastighetsägare, utan även för dem som bor och vistas i fastigheten. Vår återkommande närvaro gör att området känns lugnare och tryggare. 

3.

Det blir gjort.

Överfulla soprum, oklippta gräsmattor och hissar som står stilla drar ner intrycket av en välskött fastighet. Vi ser till att det som behöver göras blir gjort. 

4.

Du får koll på läget.

Vi kan regelbundet se över din fastighets behov av underhåll och investeringar, liksom levererar ekonomiska rapporter och analyser så att du kan känna dig trygg med din investering.  

5.​

Du ser bra ut.

En välskött fastighet är något att vara stolt över. Något att längta till. En plats att gärna besöka, igen och igen. 

6.

Du slipper jobbiga samtal.

Det händer alltid saker. På natten. På helgdagar. Under semestrar. Med vår dygnet runt-jour i ryggen kan du vara säker på att det som hänt blir hanterat snabbt och korrekt. 

7.

Du slipper tråkiga överraskningar.

Med genomtänkta underhållsplaner och kompetent närvaro slipper du många av de tråkiga överraskningar du annars kan råka ut för som fastighetsägare. 

8.

Du behöver inte anställa.

Du slipper personalpolitik och löneutbetalningar, men har ändå stor kompetens och äkta engagemang på plats.